• Home
  • Prima
  • Moşteanu cere PNL să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari: Aveţi curajul să vă opuneţi baronilor locali şi PSD-ului!

Moşteanu cere PNL să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari: Aveţi curajul să vă opuneţi baronilor locali şi PSD-ului!

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu spune că PNL trebuie să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari și președinți de consilii județene, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile.

„Vorbim de un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei. Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creșe”, scrie Moșteanu, pe pagina de facebook.

Redăm postarea lui Ionuț Moșteanu:

„PSD a instalat în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților un avocat al interlopilor, care declara până de curând că își dorește „desființarea DNA”. Liniște din partea PNL.
PSD a propus pentru funcția de Secretar General al Guvernului, cu rol de ministru, un condamnat penal. Liniște din partea PNL.

Tot liniște e și pe tema pensiilor speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile, dacă Guvernul nu le elimină prin Ordonanță de Urgență sau Parlamentul nu adoptă legea USR de eliminare a pensiilor speciale.

Vorbim de un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei. Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creșe.
Aș vrea să-l aud pe Rareș Bogdan cum ne vorbește, din nou, de „desființarea pensiilor speciale în 30 zile”. Aș vrea să văd o poziție asumată din partea noului prim-ministru, Nicolae Ciucă, pe tema pensiilor speciale.

PNL trebuie desființeze pensiile pentru primari și președinți de consilii județene nu în 30 zile, ci în 29 de zile.
Dacă de penalii din Guvern și avocații interlopilor PNL nu a spus nimic, mă aștept măcar să aibă o reacție pe tema acestei noi categorii de privilegiați care ni se pregătește.

Curaj, Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan și Florin Cîțu! Aveți curajul să vă opuneți baronilor locali și PSD-ului!”

AMPress

Parteneri