Nelu Tătaru: Voi desface caracatița de la Unifarm și din tot sistemul medical. Am trecut printr-o pandemie, credeți că ne este frică de o moțiune?

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut mai multe declarații duminică, la Digi24, răspunzând astfel la atacul purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, care a vorbit într-o conferință de presă despre ”caracatița Unifarm”.

Ministrul Tătaru a transmis că ”va desface caracatița Unifarm” și ”caracatița din tot sistemul medical” și că își propune să facă acest lucru prin reforma pe care vrea să o pregătească în sistemul de sănătate.

Tătaru a fost întrebat dacă se teme că Guvernul Orban ar putea să pice după moțiunea de cenzură despre care PSD transmite că va fi depusă dacă Executivul nu va dubla pensiile.

Distribuie prietenilor

”Tocmai am trecut printr-o pandemie. Credeți că ne este frică de o moțiune de cenzură?”, a spus Nelu Tătaru, duminică, la Digi24, conform g4media.ro

PSD apasă electoral pe creșterea pensiilor cu 40 la sută, stabilită înainte de lunile de pandemie, iar finanțiștii, inclusiv din PSD, spun că așa ceva e o aberație. Este imposibil în condițiile actuale să dublezi pensiile. Guvernul analizează, spun reprezentanți liberali, posibilitatea creșterii pensiilor așa cum va reieși din calculele lucide și cinstite care se fac.

D, Dumitru, AMPress