• Home
  • Prima
  • Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai

Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai

nicolae si binder 2

Nicolae al României a devenit din nou tată. În dimineaţa zilei de vineri 15 aprilie, soţia sa Alina-Maria a dat naştere la maternitatea Polizu din Capitală unui băieţel ce poartă numele străbunicului său, Regele Mihai I.

”Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.
Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României, pe facebook, potrivit adevarul.ro.

Nepotul Regelui Mihai şi Alina-Maria, soţia sa, mai au o fetiţă, pe Maria-Alexandra, născută pe 7 noiembrie 2020, tot la Spitalul Polizu din Capitală.

Parteneri