• Home
  • Prima
  • Nicolicea, dat afară de la consultările cu Iohannis

Nicolicea, dat afară de la consultările cu Iohannis

nicolicea 1

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut lui Eugen Nicolicea să iasă de la consultările purtate la Palatul Cotroceni pe tema Justiției, vineri dimineață.

Șeful Statului a dorit să rămână singur la discuții cu cei doi foști deținuți pe care Liviu Dragnea i-a trimis la întâlnirea de la Cotroceni, în încercarea de a-l pune pe Iohannis într-o situație dificilă.

PSD a emis un comunicat vineri dimineață pentru a anunța delegația desemnată de partid ca să participe la discuțiile cu Președintele, pe listă figurând, în afară de Eugen Nicolicea, doi foști deținuți la penitenciarul Aiud, despre care PSD susține că sunt ”victime” ale Procurorului General, Augustin Lazăr, cel a cărui revocare din funcție refuză Klaus Iohannis să o semneze.

Președintele i-a întâmpinat însă pe cei doi cu degajare, spunându-le că se bucură că au fost trimiși de către PSD la consultări. Mai mult decât atât, după o jumătate de oră, Președintele i-a cerut lui Eugen Nicolicea să iasă din sală, pentru că dorește să discute cu cei doi foști deținuți, notează digi24.ro.

Nicolicea a ieșit din sală și a așteptat la ușă să se termine întâlnirea Președintelui.

Parteneri