• Home
  • Prima
  • Nicușor Dan: Bucureștiul este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor

Nicușor Dan: Bucureștiul este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor

Nicusor Dan 2

Nicuşor Dan a discutat, vineri, cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi cu premierul Ludovic Orban despre proiectele de infrastructură şi transport aferente Capitalei şi zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov.

„Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor, pentru ca multe dintre proiectele de mobilitate tin de colaborarea cu acest minister. Trebuie sa luam presiunea pe trafic, iar pentru asta trebuie consolidarea transportului public, metrou si metrou de suprafata, marile parcari de la intrarile in oras, soseaua de centura si autostrada de centura.

Am vorbit cu toti si de investitiile pe care ministerul Transporturilor urmeaza sa le faca in Bucuresti si in apropiere, cu impact pe Bucuresti, am vorbit despre stadiul relizarii soselei de centura, de ce trebuie facut pe infrastructura CFR, am vorbit de extinderea metroului si despre metroul de suprafata, deci toate elementele de transport care sa ajute mobilitatea in Bucuresti.

Am trait pana acum intr-o necolaborare intre primarie si ministerul Transporturilor, in care fiecare facea studii proprii, fara sa le conecteze. Studiile de fezabilitate trebuie conectate, pentru ca transportul public trebuie conectat. Vreau sa evidentiez ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol in calea ministerului Transporturilor”, a declarat Nicusor Dan, după întâlnirea cu Orban si ministrul Transporturilor, potrivit rtv.net.

Parteneri