• Home
  • Prima
  • Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștilor, revoltat de tupeul PSD de a falsifica procese verbale și de a face reclamă pentru Firea în ziua alegerilor

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștilor, revoltat de tupeul PSD de a falsifica procese verbale și de a face reclamă pentru Firea în ziua alegerilor

nicusor dan

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștilor, a reacționat marți pe Facebook în legătură cu încercările disperate ale PSD de a modifica voința exprimată prin vot a cetățenilor.

„Așa cum am spus în seara alegerilor, toate voturile trebuie corect numărate, astfel încât rezultatele oficiale să reflecte exact voința bucureștenilor. E incredibil faptul că PSD a încercat să fraudeze votul în București, inclusiv prin falsificarea de procese verbale. Așa ceva trebuie penalizat sever și sunt alături de colegii mei din PNL și USR PLUS, care solicită renumărarea voturilor acolo unde există suspiciuni de fraudă.

Reamintesc că PSD a încercat și alte metode de a frauda alegerile, inclusiv prin difuzarea de publicitate pentru „realizările” Primăriei Generale conduse de Gabriela Firea, inclusiv în ziua alegerilor, inclusiv după ce Biroul Electoral Municipal a constatat ilegalitatea acestui gen de publicitate. PSD trebuie să știe că nu are voie să fure! Iar dacă totuși o face, să știe că nu-i lăsăm să scape nepedepsiți!”, a scris primarul ales al Capitalei.

Șeful Poliţiei Sectorului 1, comisar-şef Ionuţ Dana, a anunţat marţi că un bărbat a fost prins cu 473 de procese verbale în urma alegerilor locale de duminică şi că bărbatul respectiv era înscris pe lista electorală a unui partid politic la rubrica de consilieri locali.

Parteneri