• Home
  • Fapt divers
  • Nicuşor Dan s-a tuns: Nu am dat importanță acestui aspect. Bucureștenii mi-au cerut asta

Nicuşor Dan s-a tuns: Nu am dat importanță acestui aspect. Bucureștenii mi-au cerut asta

nicusor dan conferinta

După ce a fost criticat în nenumărate rânduri pentru frizura rebelă, primarul general al Capitalei a decis să adopte un „look” în concordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă în administrarea orașului.

Nicuşor Dan a explicat într-un interviu pentru stirileprotv.ro că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a precizat că „multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel”, dar că în 2012, „când am intrat în politică (…), când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să … Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul … ”

„Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci …”, a mai spus Nicuşor Dan la stirileprotv.ro, potrivit rtv.net.nicusor 3

La finalul lunii mai, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat la conferinţa de presă, mai în glumă mai în serios, dacă are de gând să se tundă, în contextul în care părul edilului este de luni bune subiect de glume pe reţelele de socializare.

Parteneri