AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Nicușor Dan spune că medicul Cîrstoiu este controlat de PSD: Nu va putea să-și facă propria politică

Primarul general Nicușor Dan a declarat duminică seară, la Digi24, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, că este controlat de PSD și nu va putea ignora partidele care îl susțin pentru a-și face propria politică.

„Mi-e greu să cred că domnia sa se poate elibera și să spună: ‘aceste partide doar mă susțin și eu am această viziune pentru București’”, a subliniat edilul din București.

Despre contracandidatul său, medicul Cătălin Cîrstoiu, Nicușor Dan a spus: „Cîrstoiu are o coaliție care îl susține, în majoritate este PSD, și domnia sa nu e în situația de a fi deasupra acestor partide care îl susțin. Va avea un Consiliu general, care din majoritatea care îl susține este PSD. Mă gândesc că îi va fi greu să ignore și să-și facă propria politică față de această majoritate. Din moment ce e candidatul acestui partid, care ne spune că doamna Firea e purtător de cuvânt, coordonator de programe, mi-e greu să cred că domnia sa se poate elibera și să spună: ‘aceste partide doar mă susțin și eu am această viziune pentru București’. O să vedem de viziune”.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!