Noua OUG, compusă de Tudorel Toader, îl scapă pe Dragnea şi pe toţi

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat la România TV că ministerul a elaborat proiectul de OUG prin care se vor putea contesta sentinţele decise de completurile de cinci judecători constituite nelegal.

„Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca„, a declarat ministrul Justiţiei, conform romaniatv.net.

USR afirmă, după OUG anunţată de ministrul Justiţiei privind contestarea deciziilor date de completuri nelegal constituite, că „istoria se repetă” şi că Liviu Dragnea „scapă de condamnarea în dosarul Referendumul” şi alături de el, „toţi corupţii condamnaţi de ÎCCJ în ultimii cinci ani”.

Distribuie prietenilor

“Angajamentul lui Dragnea de a se scăpa pe sine şi de a albi toate dosarele de corupţie este îndeplinit. Tragem linie şi o luăm de la capăt, spunea Tăriceanu, copărtaş la cea mai mare eliberare de răspunderi penale a celor care au furat România de trei decenii, pustiind-o şi făcând-o, cum se zice, una cu pământul”, comentează Lucian Avramescu, scriitor.
C. Zamfir, AMPress