A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

NU UITA! Ca mâine e 15 august! Nu rata concertul extraordinar de la Muzeul Pietrei din Sângeru

0 101

Pe 15 august, la orele 17,00, Muzeul Pietrei din Sângeru găzduiește și organizează un eveniment cultural de excepție. Concertul verii este susținut de marele violonist  Alexandru Tomescu, la – firește – vioara Stradivarius la care a cântat pe mai toate marile scene ale globului. NU UITA! Ca mâine e 15 august! Nu rata concertul extraordinar de la Muzeul Pietrei din Sângeru 1Concertul este, ca orice acțiune culturală organizată de poetul Lucian Avramescu la Muzeul pe care l-a înființat și dăruit publicului, cu INTRARE LIBERĂ.

Două momente speciale vor întregi seara – dialogul cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu), NU UITA! Ca mâine e 15 august! Nu rata concertul extraordinar de la Muzeul Pietrei din Sângeru 2despre frumusețea și riscurile acestei profesii care atrage mulți tineri și momentul liric al lui Lucian Avramescu, din ultimele sale cărți de poezie. Gazda promite și alte surprize.

Giorgiana Radu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More