Nutriționistul Mihaela Bilic ne învață: Nu farfuria cu mâncare ucide, ci farfuria umplută cu necazuri

Faimosul nutriționist Mihaela Bilic ne învață că nu toate suferințele care ne scurtează viața vin de la mâncare, ci multe vin din porția zilnică de supărare, stres. Nu vă mai umpleți zilnic farfuria cu necazuri și supărări, e sfatul specialistului. Iată un fragment din textul postat pe contul său de Facebook:
”Ar fi prea simplu să putem dobândi controlul asupra vieții doar știind ce să mâncăm. Hrana e unul din elementele pe care trebuie să le luam în calcul însă, din păcate, nu cel mai important. Există factori cu impact mult mai grav și pe care, de multe ori, nu-i vedem/simțim. De la poluare la stres, de la defectele genetice la procesul firesc de îmbătrânire, totul ne afectează sănătatea. Începem să „ruginim” de la prima gură de aer pe care o respirăm la naștere, oxigenul e cel mai important agent oxidativ. Soarele, zaharul, toxinele din mediu, lasă și ele urme. Și CEL MAI RĂU NE FACEM SINGURI neștiind să exteriorizam/neutralizăm energia negativă, stresul, grijile. NEMULȚUMIREA ȘI NECAZURILE  ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea.
Asa că nu vă mai umpleti cu suspiciune si neîncredere farfuriile ci căutați să vă trăiti viața frumos, cu bunătate, liniște și împăcare”.
Mădălina Stoica, AMPress