• Home
  • Știri
  • O adolescentă de 15 ani, violată de patru colege

O adolescentă de 15 ani, violată de patru colege

viol 1 1

O petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea s-a finalizat cu arestarea a patru eleve de liceu. O fată, colegă cu ele, în vârstă de 15 ani, le acuză că au drogat-o, apoi au sechestrat-o și au violat-o.

Potrivit adevarul.ro, fapta s-a consumat în urmă cu mai bine de două săptămâni, la finele lunii aprilie 2023, dar informații despre teribila poveste au apărut în spațiul public abia în cursul acestei săptămâni.

Potrivit acestora, distracția din clubul vâlcean s-a mutat în casa unei dintre elevele de liceu. Doar că aici adolescenta de 15 ani a fost sechestrată de colegele sale. Drogată, fata a fost agresată sexual.

Când a ajuns acasă, victima a povestit părinților întregul coșmar pe care l-a trăit, iar aceștia au depus imediat o plângere penală la Poliție. Apoi au cerut Inspectoratului Școlar Vâlcea ca fiica lor să fie transferată la un alt colegiu din Râmnicu Vâlcea.

Fiind vorba la mijloc despre consum / trafic de droguri, cauza complexă a fost preluată de la Poliția Râmnicu Vâlcea de către DIICOT Vâlcea.

Între timp, cele patru agresoare au fost arestate preventiv. Tribunalul Vâlcea a prelungit mandatul de arestare până în data de 6 iunie 2023. Tinerele au contestat decizia la Curtea de Apel Pitești, care în cursul acestei săptămâni a respins solicitarea inculpatelor.

Conform adevarul.ro, nu toate persoanele implicate în acest straniu caz învățau la același colegiu cu victima, iar cel puțin una dintre acestea practică artele marțiale de mai mulți ani. Potrivit unor informații, o parte dintre fete ar fi fost colege mai mari.

Parteneri