O declaratie demna de luat in seama: sprijinim afacerile românești din 2008!

IMG 20200508 WA0008 575x430 1

In mediul de afaceri, calitatea produselor, experienta si moralitatea sunt garantii ale succesului. Firma care ofera produse sau servicii nu trebuie sa se gandeasca exclusiv la propriile beneficii, ci sa declare ca Storeexpert: sprijinim afacerile romanesti din 2008.

O simbioza este binevenita in universul organismelor vii, dar metaforic vorbind si in universul agentilor economici.

Ce are de oferit Storeexpert celor care au nevoie de produsele si serviciile acestui magazin online de rafturi, de utilaje si de generatoare?

  1. Produse atat de necesare si in procesul de productie, dar si pentru depozitarea marfurilor. Sunt aparate si echipamente care nu suporta o intrerupere brusca de la alimentarea cu energie electrica. Un generator salveaza insa situatia pana la rezolvarea disfunctiei. Exista hoteluri, pensiuni care le ofera oaspetilor micul dejun si alte mese ale zilei incluse in pretul camerei. Cand nu sunt gaze si nici curent, generatorul salveaza situatia. Oamenii s-ar supara, vazand ca au achitat acele mese si nu le primesc sau primesc hrana rece.

Productia se realizeaza la foc continuu si oamenii nu ar putea sa duca paletii grei cu produse la sistemele de rafturi din depozite manual. Pentru aceasta situatie, Storeexpert pune la dispozitia intreprinzatorilor utilaje performante.

  1. Inainte de achizitionarea unor produse valoroase care sunt utilizate un timp indelungat, oamenii simt nevoia sa se sfatuiasca. Ei recurg adesea la sfaturile amicilor si rudelor, dar nu procedeaza corect. Ce poate sti despre rafturi si sisteme de rafturi, despre utilaje si generatoare cineva care nu lucreaza in domeniu? Sfaturile cele mai bune sunt oferite de specialisti. Oamenii de afaceri care au nevoie de rafturi, de utilaje sau de generatoare nu ar trebui sa se speria la auzul termenului consultanta. Daca o persoana care are nevoie de consultanta unui avocat stie ca o va plati destul de mult, Storeexpert ofera consultanta celor care o solicita gratuit.
  2. De seriozitatea cu care este parcursa aceasta etapa depind eficienta sistemului de rafturi si rezistenta acestuia. Se masoara exact, sa nu se piarda un milimetru si componentele sistemului sa vina perfect fiecare la locul ei. Din fericire pentru cei care comanda produse de pe site-ul Storeexpert si proiectarea este gratuita 100%.
  3. Posibilitatea de a lua rafturile noi si rezistente in leasing avantajos, fiindca banii sunt necesari si pentru salarizare si aprovizionare. Analizand atent oferta celor de la Storeexpert, oricine poate intelege ca oamenii de afaceri sunt incurajati sa cumpere produse din stocul magazinului si sa solicite servicii de cea mai buna calitate.

Anul acesta sunt 14 ani de cand profesionistii Storeexpert actioneaza in interesul celor care au nevoie de produse si servicii, sa faca economii si sa progreseze.

  1. Structuri metalice pentru spatii de depozitare si confectii metalice. Lipseste incaperea acoperita si ferita de intemperii in care sa fie montate rafturile? Storeexpert se poate ocupa de hala metalica in care vor fi montate rafturile.

Care sunt motivele pentru care ar prefera cineva metalul lemnului?

-din considerente ecologice. Rafturile de metal, grinzile din metal, tevile din metal salveaza padurile de la taiere.

-metalul tratat impotriva oxidarii este mult mai rezistent decat lemnul. Un sistem metalic de rafturi este garantat 15-20  de ani, evident daca se fac inspectii si reparatii la timp. Uneori se impune inlocuirea anumitor componente fiindca rafturile sunt solicitate.

-rafturile metalice sunt relocabile, in cazul in care punctele de lucru se muta si reciclabile, daca activitatea firmei respective inceteaza. Rafturile din lemn rupte ar ajunge la foc.

-metalul poate fi igienizat, in timp ce suprafata lemnoasa nu suporta umezeala.

Pentru necunoscatori, rafturi metalice sunt la fel si au aceeasi functie: sa asigure depozitarea produselor. Cine doreste sa stie mai multe despre rafturile metalice sa intre pe site-ul Storeexpert, iar acolo isi va da seama de diversitatea acestor produse.

Sistemele difera dupa urmatoarele criterii:

-anvergura afacerii. In cazul magazinelor, firmelor si fabricilor mici, rafturile sunt simple, plasate la inaltime mica sau medie. O firma de succes are nevoie de rafturi supraetajate, de sisteme metalice si de constructii metalice, dar si de generatoare si utilaje.

-tipul de produse care vor fi asezate pe rafturi. Exista rafturi create pentru magazinele de piese auto si rafturi metalice pentru materialele de constructie, rafturi pentru marfuri usoare si rezistente si rafturi pentru produse casante si grele.

Se pot pune la punct si platforme metalice unde se vor desfasura diferite tipuri de activitati.

La inaltime, o persoana poate supraveghea intreg procesul de productie cu ajutorul unor dispozitive si programe inteligente de monitorizare.

Vestea buna este ca Storeexpert poate face in orice moment constructii si structuri metalice la comanda, conform nevoilor clientului si proiectelor/descrierii acestuia.

Portofoliul firmei prezentate mai sus este deosebit de valoros. In cei 14 ani de activitate pe piata din Romania s-au adunat colaborari cu institutii ale statului, cu companii renumite si cu fabrici puternice de alimente si de bauturi racoritoare.

Storeexpert ajuta si micii producatori si fermierii sa isi pastreze produsele in conditii de maxima igiena, iar costurile depozitarii sunt foarte mici.

In concluzie, Storeexpert isi onoreaza toate promisiunile pe care le face clientilor sai, de aceea conduce in topul furnizorilor de rafturi metalice, utilaje si generatoare.

Antreprenorii care au nevoie de aceste produse le pot comanda de la birou prin intermediul formularului de comanda. Cumparaturile sunt aduse cu masina firmei la adresa indicata, iar specialistii aceleasi firme vin sa faca si montajul rafturilor.

Colaborarea trebuie sa continue cu servicii de inspectii periodice, mentenanta, eventuale reparatii.

Rafturile de la Storeexpert se pot vedea peste tot in tara, in locuri cu activitate economica intensa.

Parteneri