O femeie din Slatina, diagnosticată cu cancer de trei medici diferiţi, a aflat la o clinică din străinătate că nu suferă de această boală

O femeie din Slatina a îndurat cinci ani de teamă şi de stres după ce trei medici diferiţi i-au spus că suferă de cancer. Femeia a urmat un tratament chimioterapeutic, în urma căruia a rămas fără păr şi i-a paralizat braţul drept. Abia când a ajuns în Spania, pacienta a aflat că nu suferă de cancer. Acum, ea cere în instanță daune de 150.000 euro de la cei trei medici români. Cei doi medici din Slatina care au pus diagnosticul de cancer au respins acuzațiile femeii, iar cel de la Craiova a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse, notează stiri.tvr.ro.

În 2014, Silvia Grădinaru ajungea la Spitalul județean de urgență din Slatina cu dureri la la umărul drept.
După un set de analize, medicii i-au spus că o tumoră pe care o avusese la sân în urmă cu 20 de ani a recidivat.
Disperată, pacienta a plecat la București pentru mai multe investigații.
Pentru a avea și o a treia părere, Silvia a fost trimisă și la un specialist din Craiova, care a susținut, de asemenea, că este vorba de cancer.

Din cauza efectelor secundare ale terapiei, femeia și-a pierdut părul și capacitatea de a folosi brațul drept.
Când a înțeles că diagnosticul era greșit, Silvia Grădinaru a plecat în Spania, la unul dintre copii. Medicii de acolo i-au confirmat că făcuse chimioterapie degeaba.