O firma profesionista de pompe funebre va obtine toate actele necesare intr-un timp record!

pompe funebre 2

Orice familie indoliata se izbeste de rigiditatea sistemului birocratic. In astfel de momente, in care suferinta si durerea apasa greu pe umerii rudelor persoanei decedate, obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii reprezinta testul de rezistenta al nervilor. Pentru a mai usura din sarcinile inerente ale organizarii unui eveniment funerar, personalul unei firme de pompe funebre vine cu solutii rapide de rezolvare a tuturor etapelor necesare procesiunilor. 

Serviciul funerar este o adevarata „gura de oxigen” pentru cei care sunt coplesiti de cerintele legislative si de drumurile repetate intre diferite institutii ale statului. Mai mult decat atat, experienta acumulata de-a lungul timpului in organizarea a sute sau mii de inmormantari le-a oferit posibilitatea sa isi construiasca un sistem de colaborare cu cei implicati in eliberarea diverselor documente, ceea ce contribuie enorm la scurtarea timpilor de obtinere a actelor necesare. 

pompe funebre 1
pompe funebre

Fie ca este vorba de inhumare, fie de incinerare, personalul de pompe funebre stie exact ce etape trebuie parcurse si la ce institutii trebuie sa apeleze. Prin intermediul lor, veti beneficia de toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, fara surprize neplacute. Ei va vor informa si cu privire la taxele stabilite, documentele ce trebuie prezentate si orice alte conditii existente. 

Care sunt actele ce pot fi obtinute de o firma de servicii funerare?

Pachetele de servicii funerare complete includ obtinerea tuturor actelor necesare, asigurandu-va ca procedurile vor decurge intr-un timp record. Dintre serviciile oferite pentru obtinerea documentelor de inhumare sau incinerare, de personalul autorizat in domeniul funerar, sunt urmatoarele:

  • Perfectarea actelor necesare inhumarii sau incinerarii;
  • Obtinerea certificatului de deces sau a adeverintei de inhumare;
  • Obtinerea avizelor Sanepid sau Procuratura; 
  • Intermedierea actelor pentru locul de veci;
  • Perfectarea actelor de repatriere.

Serviciul de repatriere este unul pe care nu toate firmele de pompe funebre il asigura, tocmai de aceea apelarea la o echipa ce are inclusa in pachetul de servicii si repatrierea decedatilor, constituie un avantaj major pentru cei care traverseaza astfel de drame. Daca aveti nevoie de acest serviciu, cu ajutorul unei firme funerare puteti repatria persoanele decedate in Franta, Italia, Spania, Anglia si Germania, personalul ocupandu-se de toate demersurile necesare. 

Viteza de reactie, o calitate a unei firme de pompe funebre

Promptitudinea indeplinirii sarcinilor este apanajul unei firme profesioniste, care isi respecta clientii. In acest domeniu, fiecare secunda conteaza, mai ales daca decesul a fost inregistrat in sezonul canicular. Pe langa aceasta, orice intarziere sau sarcina neindeplinita corespunzator amprenteaza si mai mult suferinta familiilor indoliate, care ar dori ca timpul sa treaca cat mai repede pentru a se elibera de incarcatura emotionala la care sunt expuse. 

Inca de la confirmarea decesului unei persoane, pasii organizatorici trebuie sa se desfasoare extrem de rapid. Acest lucru este impus si de cadrul legal in vigoare. Obtinerea documentelor, achizitionarea produselor necesare si contactarea furnizorilor trebuie sa aiba loc cursiv, fara blocaje cauzatoare de intarzieri. 

Daca nu sunteti familiarizat cu procedurile funerare, este recomandat sa apelati imediat ce a fost constatat decesul la serviciile unei firme de pompe funebre. Echipa care va va prelua apelul va demara imediat organizarea evenimentului si va va oferi consultanta in permanenta pe toata durata ceremoniei. 

Parteneri