• Home
  • Prima
  • Olguța Vasilescu, despre înființarea unui Minister al Familiei: Nu ştiu dacă propunerea a fost făcută la modul serios sau nu

Olguța Vasilescu, despre înființarea unui Minister al Familiei: Nu ştiu dacă propunerea a fost făcută la modul serios sau nu

olguta vasilescu 1

Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte al PSD, a declarat că formațiunea din care face parte nu este de acord cu înființarea unui Minister al Familiei, propunere a UDMR, dar susținută și de PNL în negocierile privind formarea noului guvern.

Întrebată ce părere are despre înfiinţarea unui Minister al Familiei, distinct de cel al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: „Nu cred că e cazul, nu se pune problema. Nu ştiu dacă propunerea a fost făcută la modul serios”.

„Cum s-a discutat astăzi pe programul de guvernare, cred că putem să ne compatibilizăm”, a mai spus social-democrata, potrivit b1tv.ro.

Încă de luna trecută, UDMR a anunțat că a pregătit mai multe măsuri pentru creșterea natalității.
Astfel, UDMR a venit cu propunerea de a fi înființat un Minister al Familiei, cum există și în Ungaria, care să vină cu măsuri pentru creșterea demografică.

Parteneri