• Home
  • Prima
  • Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii din Grecia

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii din Grecia

neculaie

Fostul patron al echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost prins de polițiștii din Grecia. El a fost condamnat de judecătorii români, însă a fugit din țară înainte că ofițerii de la noi să ajungă la locuința lui.

Neculaie își schimbase înfățișarea în speranța că nu va mai putea fi recunoscut. Omul de afaceri s-a operat la față, și-a vopsit părul și barba, astfel că acum arată mai tânăr, scrie digisport.ro, citat de digi24.ro.

Judecătoria Braşov l-a condamnat pe omul de afaceri la doi ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

Potrivit digi24.ro, Ioan Neculaie a fost condamnat săptămâna trecută la doi ani și două luni de închisoare cu executare pentru că ar fi tras cu arma în propria mașină, într-un moment în care era foarte nervos pentru că făcuse pană.

În urma acestui incident, procurori au deschis dosar penal, iar judecătorii au decis să-i dea această pedeapsă, însă acesta fugit din țară. Polițiștii nu l-au găsit la locuința sa din Brașov și imediat l-au dat în urmărire națională, iar mai apoi în urmărire internațională.

Omul de afaceri a fost depistat de polițiști în Grecia, în zona Salonic. În momentul de față este în custodia autorităților elene și va ajunge în fața judecătorilor greci care vor stabili dacă va fi extrădat, sau nu.

Parteneri