• Home
  • Prima
  • Orban a vorbit cu bucureştenii care au sunat la DSP: Am putut să văd activitatea de la firul ierbii

Orban a vorbit cu bucureştenii care au sunat la DSP: Am putut să văd activitatea de la firul ierbii

orban cu masca 1

Premierul Ludovic Orban a declarat că sâmbătă, în timpul unei vizite efectuată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a răspuns la o parte din apelurile telefonice ale cetăţenilor, pentru a putea vedea „activitatea de la firul ierbii”.

„Unii s-au interesat de rezultatul testului, alţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară (…) pentru obţinerea concediului medical. Alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd, cum să zic, activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă tot personalul medical şi personalul Direcţiei de Sănătate Publică”, a arătat premierul, într-o declaraţie acordată presei, potrivit Agerpres.

El a menţionat că un interlocutor, care nu ştia cu cine vorbeşte de fapt, i-a spus că ar fi potrivit pentru o carieră politică.

„Nu (le-am spus cu cine vorbesc, n.r.). Chiar un interlocutor, un cetăţean, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că, după cum vorbesc, pot să fac o carieră politică, dar nu m-a recunoscut. După aia şi-a dat seama, după aia m-a recunoscut”, a spus el.

Orban a menţionat că a discutat cu reprezentanţii DSP despre măsurile care pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei şi pentru a derula toate procedurile legale cât mai rapid.

Potrivit premierului, creşterea îmbolnăvirilor din ultima perioadă reprezintă şi un rezultat al petrecerilor care au avut loc pentru a sărbători victoriile obţinute la alegerile locale.

Parteneri