• Home
  • Prima
  • Orban, atac dur la Cîțu și Iohannis. Unuia îi solicită demisia, celuilalt să renunțe la „dorința bolnavă a-și impune dorințele proprii”

Orban, atac dur la Cîțu și Iohannis. Unuia îi solicită demisia, celuilalt să renunțe la „dorința bolnavă a-și impune dorințele proprii”

Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban i-a cerut, marți, demisia public lui Florin Cîțu din funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Ludovic Orban a lansat un atac dur și la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care în consideră vinovat de criza politică și îl acuză că își impune dorințele proprii, contrare interesului public.

„Odată cu Cîtu, trebuie să plece și cei care l-au susținut. Îl somez public să-și amintească faptul că e președintele României. Să renunțe la dorința bolnavă de a și impune dorințele proprii, contrare interesului public. Îi somez să înceapă consultările în seara asta sau chiar mâine”, a spus Orban, citat de stiri.tvr.ro.

Fostul lider PNL a mai declarat că va pleca din PNL, dacă Florin Cîțu rămâne în fruntea partidului: „Drumurile mele se despart de PNL, dacă Florin Cîtu nu se duce acasă și dacă actuala conducere nu se oprește să respecte ordinele de la Cotroceni”.

Parteneri