A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Orban, către PSD și ALDE: Aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor

1 253

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că până la momentul votului asupra moţiunii de cenzură continuă negocierile individuale cu parlamentari de la putere şi a transmis deputaţilor şi senatorilor PSD şi ALDE să nu rămână „complicii acestui regim toxic” şi să se reabiliteze în faţa românilor.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Le mai adresez, chiar dacă la discuţiile individuale am spus aceste lucruri parlamentarilor PSD şi ALDE cu care am vorbit, le mai adresez public încă un îndemn: aveţi două variante, să vă încetaţi cariera politică, rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a va reabilita în faţa cetăţenilor români, votând moţiunea de cenzură. Parlamentarii PSD şi parlamentarii ALDE trebuie să înţeleagă încă o dată că românii vor altă guvernare, că românii nu mai acceptă această coaliţie la putere şi că este în puterea fiecăruia dintre ei să decidă că voinţa românilor să fie transpusă în fapt”, a spus Orban, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a mai susţinut că „orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota moţiunea de cenzură va avea şansa să-şi repare imaginea publică, să se debaraseze de ultimii doi ani jumătate în care au fost complicii unui regim ticălos şi să poată să îşi continue cariera politică, fie în partidul din care fac parte, fie în altă formaţiune politică”.

loading...
1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    Boanghina asta imputita,lingaul curului altui ticalos minoritar,provoca greata cind deschide gura.El este un exemplu elocvent al faptului ca PNL este un partid profund antiromanesc,de la infiintarea sa si pina in prezent!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult