• Home
  • Prima
  • Orban, despre coaliţia dintre PNL şi PSD: Cred că va dura, din păcate pentru România

Orban, despre coaliţia dintre PNL şi PSD: Cred că va dura, din păcate pentru România

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban afirmă că nu el şi colegii săi au părăsit partidul, ci noua conducere a PNL a „abandonat” electoratul care a avut încredere în promisiunile PNL. Orban crede că actuala alianţă de guvernare „va dura, din păcate pentru România”.

„Nu eu şi nu colegii mei suntem cei care am părăsit Partidul Naţional Liberal. Conducerea Partidului Naţional Liberal a părăsit, a trădat, a abandonat oamenii care au avut încredere în noi, care au crezut în proiectul de dezvoltare a României pe care l-am prezentat în campania electorală, care au crezut declaraţiile preşedintelui Iohannis, declaraţiile mele şi ale multor alţi lideri din PNL: votaţi PNL, scăpaţi de PSD, doar PNL poate să bată PSD, niciodată cu PSD. (…) A fost un campionat de minciuni perverse care a fost generat de cei care, pur şi simplu, au aruncat…”, a afirmat Ludovic Orban miercuri seară, la România Tv, potrivit news.ro.

El a susţinut că s-a propus excluderea sa din partid pentru că s-a opus unor „decizii evident inepte” luate de conducerea PNL, pe care o consideră „nelegitimă, impusă la Congres”.

De asemenea, Orban a afirmat că PNL a fost „predat către PSD, într-o poziţie subalternă”.

Parteneri