• Home
  • Prima
  • Orban, după ce Cîțu s-a postat „Superman”: Premierul are nevoie de ajutor. Mi se pare o mare problemă

Orban, după ce Cîțu s-a postat „Superman”: Premierul are nevoie de ajutor. Mi se pare o mare problemă

orban premier 1

Ludovic Orban l-a criticat pe Florin Cîţu, pentru faptul că s-a postat pe Instagram drept „Superman”, după ce a aruncat ţara în criză, iar românii sunt loviţi de scumpirile uriaşe la energie şi alimente.

„Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut ieri, mi se pare, Superman. Cred că aici e totuşi nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile – preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei – şi tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL”, a declarat Orban, vineri seara, la Târgovişte, potrivit antena3.ro.

Liderul liberalilor s-a arătat revoltat de faptul că premierul Florin Cîţu tânjeşte la şefia PNL, după câţiva ani de când a intrat în partid.

„Totuşi, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva să candidezi pe scaunul Brătienilor, să râvneşti la scaunul Brătienilor, pe care au stat Mircea Ionescu Quintus, Radu Câmpeanu, Theodor Stolojan. Aşa, să râvneşti la preşedinţia PNL, tam-nesam, când nici nu ţi s-a uscat cerneala de pe adeziune şi când nici n-ai împlinit cinci ani vechime, e totuşi, hai să zicem, îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva”, a spus Orban.

superman cituPremierul a publicat, joi, pe contul de Instagram, un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), în care eroul principal era interpretat de actorul Brandon Routh, numai că fața acestuia a fost înlocuită cu cea a lui Florin Cîțu.

Parteneri