• Home
  • Prima
  • Orban, în „ograda” Olguței Vasilescu: „Folosiţi ziarul pentru a le da peste fund pesediştilor”

Orban, în „ograda” Olguței Vasilescu: „Folosiţi ziarul pentru a le da peste fund pesediştilor”

orban ludovic 1

Liberalii au susţinut în Craiova – zonă cu votanţi majoritari PSD – primul miting din precampania electorală pentru alegerile europene care au loc pe 26 mai.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus liberalilor prezenţi la mitingul de sâmbătă, să folosească ziarul PSD distribuit de poştaşi pentru aprinsul focului în sobe, ”acolo unde mergem toţi” sau pentru ”a le da peste fund pesediştilor”.

”Ştiu că aţi primit acasă un ziar mincinos, care a fost trimis de PSD o dată cu pensia datorită ruşinii care conduce Poşta Română şi sindicatul din Poşta Română. Folosiţi aceste ziare să daţi foc în sobe, folosiţi aceste ziare acolo unde mergem toţi, folosiţi aceste ziare pentru a le da peste fund pesediştilor dacă îndrăznesc să vină la voi în localitate”, a spus Orban la mitingul PNL de la Craiova, potrivit Mediafax.

El a mai afirmat că ziarul nu conţine decât minciuni: ”Au ajuns să fie atât de nesimţiţi încât să spună că până şi alocaţiile pentru copii au fost majorate de ei, în condiţiile în care toţi parla PSD şi ALDE au votat împotriva amendamentului PNL de creştere a alocaţiilor”.

Parteneri