AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Orban: În Parlamentul European sunt cunoscut drept Orban cel bun, “Orban, the good one”

Întrebat dacă are un mesaj pentru românii și maghiarii din Harghita ca președinte al Camerei Deputaților și purtător al numelui Ludovic Orban, președintele PNL a declarat, duminică, după conferinţa de alegeri interne a organizaţiei locale, că în Parlamentul European este cunoscut drept “Orban, the good one” (Orban cel bun), făcând aluzie la reputația liderului din Ungaria, Viktor Orban, notează digi24.ro.

Liderul liberalilor a afirmat că judeţul Harghita a fost “cam ocolit de investiţii” şi în acest sens liderii din administraţia locală “nu prea şi-au dorit astfel de investiţii”, deoarece UDMR “îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi”.

Reporter: Aveți un mesaj pentru românii și maghiarii din Harghita, ca președinte al Camerei Deputaților și ca purtător al numelui Ludovic Orban?

Ludovic Orban: „Orban cel bun. În Parlamentul European, «Orban, the good one», așa sunt cunoscut.
Același mesaj că suntem preocupați să găsim motoare de dezvoltare economică, să investim în infrastructură, atât în cea de transport cât și în cea de gaze. Avem ambiția de a lansa un nou plan de dezvoltare, un PNDL 3, de 45-50 de miliarde, care să finanțeze dezvoltarea infrastructurii în comunitățile locale, pentru că o comunitate poate să aibă o perspectivă de dezvoltare, în condițiile în care are toată infrastructura rezolvată – de apă, canal, gaz, electrică, transport”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!