• Home
  • Prima
  • Orban: Infirm fără rezerve presupusa deteriorare a relației de colaborare cu președintele Iohannis

Orban: Infirm fără rezerve presupusa deteriorare a relației de colaborare cu președintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban a dezmințit sâmbătă informațiile potrivit cărora relația sa cu președintele Klaus Iohannis s-ar fi deteriorat, dar și pe cele conform cărora șeful statului i-ar fi solicitat să candideze la alegerile locale de anul acesta pentru funcția de primar general al Capitalei.

”Infirm fără rezerve presupusa deteriorare a relației de colaborare cu președintele Klaus Iohannis, pe care inclusiv domnia sa a dezmințit-o public și a prezentat situația reală, respectiv cea a foarte bunei colaborări pe care o avem. De asemenea, este complet fals faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi solicitat candidatura mea la primăria Capitalei. Totodată, reiterez faptul că decizia Consiliului Național al PNL este ca președintele partidului să asume responsabilitatea poziției de prim-ministru, decizie care nu a fost în niciun moment contestată de vreun membru al partidului”, a precizat Orban într-un drept la replică transmis G4Media.ro.

Precizările liderului PNL vin după ce G4Media.ro a scris, citând surse apropiate discuțiilor, că președintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, să candideze la Primăria Capitalei, această variantă fiind considerată singura șansă reală a PNL împotriva Gabrielei Firea.

Parteneri