• Home
  • Prima
  • Orban, nedumerit că Turcan îl susține pe Cîțu

Orban, nedumerit că Turcan îl susține pe Cîțu

ludovic orban raluca turcan

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că nu numără filialele care îl susţin în cursa pentru un nou mandat la şefia partidului, precizând că a luat decizia de a vorbi cu fiecare delegat la Congres. Întrebat ce părere are despre faptul că Raluca Turcan îl susține pe Florin Cîțu la conducerea PNL, el a enumerat toate funcțiile pentru care el a sprijinit-o în timp, pe aceasta.

„Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la Congresul din 2017. Ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, vicepremier în Cabinetul pe care l-am condus eu. Am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului.
Dacă are o opţiune… Este dreptul oricărui membru al PNL să aibă o opţiune, dar, repet, la Congres vor veni 5.000 de membri ai PNL”, a continuat Orban, potrivit digi24.ro.

Preşedintele PNL a susţinut că nu are obiceiul să regrete deciziile luate, dar are obiceiul să facă analize, pentru a şti ce să facă pe viitor.

Ludovic Orban a afirmat că un candidat la preşedinţia PNL trebuie să aibă, potrivit Statutului, susţinerea a minimum zece filiale teritoriale.

Parteneri