Orban: PNL cere sancționarea lui Florin Iordache pentru gestul obscen din Parlament

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii să ceară în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor sancţionarea deputatului PSD Florin Iordache pentru gesturile obscene din Parlament.

„Vom iniţia propunerea de sancţionare a lui Iordache pentru comportamentul bădărănesc, pentru utilizarea de gesturi obscene în plenul Parlamentului şi în general pentru atitudinea grobiană care este contrară civilizaţiei şi bunului simţ pe care o manifestă de ceva vreme în activitatea sa politică. Vom solicita în primul rând demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, pe lângă asta vom solicita sancţionarea sa, în conformitate cu prevederile Regulamentului, probabil vom solicita să rămână fără indemnizaţie o lungă perioadă de timp, pentru că asta este cea mai bună pedeapsă pentru oameni de genul Iordache”, a spus Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres, citată de Digi24.ro.

Miercurea trecută, Florin Iordache a făcut un gest obscen către parlamentarii de la USR în plenul forului legislativ.

loading...

  1. PETRICA spune

    Bine mai corcitura, razboinic al nedreptatii!!! dati-i aceeasi pedeapsa ca si usr-istului!!!

  2. Valter Cojman spune

    Si pe ala de la USR nu l-ati vazut?
    Voi, imbecilii din USR si PNL ati adus MUIA in parlamentul Romaniei si nazistul de la Cotroceni a ridicat-o la rang de opinie politica…
    Daca e cineva care trebuie sa fie sanctionat, sunteti voi, cei din PNL si USR, in frunte cu nazistul vostru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.