AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Orban: PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu. Ciucă va avea mari probleme

 

Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, a declarat marți, că PNL e într-un declin care se va accentua după ce PSD va prelua, de la anul, funcția de premier.
Cât despre premierul Nicolae Ciucă, acesta a spus că nu are stofă de candidat la prezidențiale, nu are o carieră politică și va înceta să mai aibă orice umbră de autoritate în PNL după ce va pierde funcția de premier.

„După rocadă, premierul Ciucă va avea mari probleme și va mai rămâne președinte al PNL doar dacă-l va sprijini Iohannis. Ciucă n-are nicio legătură cu liberalismul, cu PNL. Nu înțelege politică, nu înțelege economie, nu înțelege administrație. E un premier care nu-l reprezintă decât pe Iohannis, nu reprezintă electoratul PNL”, a afirmat Orban, potrivit b1tv.ro.

Acesta a mai susținut că Ciucă își va pierde autoritatea în PNL după ce nu va mai fi prim-ministru: „Eu nu mi-l imaginez pe Ciucă în postura de candidat la președinție. Ciucă încă e acceptat ca președinte (al PNL) că are funcția de premier și are pâinea și cuțitul în materie de funcții, de alocări de resurse către clientela de partid. Când nu va mai fi premier, nu va mai avea această putere și nu va mai avea aboslut niciun fel de autoritate”.

El a punctat că PNL „a intrat deja într-un declin grav, care se va accentua”, declin care nu poate fi acoperit de tot felul de sondaje comandate.

„PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu și e în postura de tovarăș de drum, dar în poziție secundară, care nu mai are capacitatea de a impune vreo politică liberală. După preluarea de către PSD a poziției de premier, PNL nu va mai exista în actuala guvernare și asta va duce la prăbușirea PNL, că nu mai reprezintă pe nimeni decât pe sine și cei care dețin funcții sau sinecuri în structuri guvernamentale la nivel național și central”, a mai declarat Orban.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!