• Home
  • Prima
  • Orban: PNL merge înainte. La Congres mă aștept la un scor strâns

Orban: PNL merge înainte. La Congres mă aștept la un scor strâns

ludovic orban

Cu privire la rezultatul votului de la Congresul din toamnă pentru conducerea partidului, Ludovic Orban a afirmat că scorul va fi „strâns”.

Sâmbătă, la finalul conferinţei de alegeri a PNL Mureş, Ludovic Orban, l-a felicitat atât pe câştigătorul competiţiei judeţene, Ciprian Dobre, cât şi pe Cristian Chirteş, contracandidatul acestuia, care a obţinut trei voturi mai puţin.

Orban a spus că are susţinători în ambele echipe care s-au confruntat la Târgu Mureş şi că va duce o campanie din om în om, mai ales că se aşteaptă la o competiţie foarte strânsă pentru conducerea partidului.

„Eu am susţinători şi în echipa lui Cristi Chirteş, şi în echipa lui Ciprian Dobre. În general, eu cunosc foarte bine fiecare filială, am relaţii apropiate cu foarte mulţi primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi toată campania mea va fi din om în om, către colegii mei de partid. Întotdeauna ai emoţii, normal. Şi acum am avut emoţii, ca să vă spun drept. Vă daţi seama, a fost aşa, cu… Dacă punea cineva tensiometrul, erau pulsul şi tensiunea foarte ridicate. A fost o bătălie dramatică, în care ba a condus Cipri Dobre, ba a condus Cristi Chirteş, ba a revenit Cipri Dobre. La un moment dat era egalitate şi la renumărare, până la urmă s-a constatat această diferenţă. Oamenii au decis, delegaţii au decis, preşedintele ales are deplina legitimitate. Cristi Chirteş va fi alături de preşedinte şi de noua echipă. Sunt convins că PNL merge înainte, spre rezultate şi mai bune. Cu siguranţă, mă aştept la un scor strâns, la nivel central”, a spus Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Parteneri