A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Orban: Procesul electoral se derulează în condiţii foarte bune

0 50

Premierul Ludovic Orban a declarat că procesul electoral se desfăşoară în condiţii foarte bune, fiind semnalate doar „incidente minore”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Procesul electoral se derulează în condiţii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore, nesemnificative, atât la votul exprimat în ţară, cât mai ales în diaspora, unde procesul este fluid, unde, practic, toate Birourile electorale ale secţiilor de votare sunt funcţionale, unde nu avem semnalări legate de niciun semn de obstrucţie şi, dimpotrivă, o fluidizare foarte bună a procesului electoral, ceea ce înseamnă că modificările legislative făcute sunt modificări care, în sfârşit, au permis românilor din diaspora să îşi exercite dreptul de vot în cele mai bune condiţii”, a afirmat Orban, la sediul central al PNL, potrivit Agerpres.

El a susţinut că prezenţa la vot este bună şi, cel mai probabil, va fi cea mai mare din istoria primului tur al alegerilor prezidenţiale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult