AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Orban: „România este execrabil guvernată”

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a criticat dur vineri seara, la postul B1 TV, alianța PSD-PNL, precizând că România este “execrabil guvernată”:

“Alianța PSD-PNL a fost concepută în octombrie iar războiul a început în februarie 2022. Noi despre ce vorbim? Ce stabilitate? Stabilitate în lipsă de performanță economică, în decizii care nu au absolut niciun fel de fundament și care ne aruncă într-o situație de risc major. România este execrabil guvernată. Când s-au așezat la guvernare creșterea economică era de 6,7% și acum se laudă cu o creștere economică de 0,1%.

Asta nu e creștere economică, e stagnare, este o distrugere a creșterii economice în România. Dacă te uiți, evoluția producției indistriale, evoluția investițiilor străine care îți generează dinamică economică, creștere economică, locuri de muncă au scăzut investițiile străine cu 3 miliarde și jumătate în 2023. Producția industrială este în descreștere și nici nu poți un fundament al relansării producției industriale atâta timp cât tu ai cel mai mare preț la energie și la gaz de la nivelul UE pentru companii. Este ceva de noaptea minții!”, a spus Orban, potrivit b1tv.ro.

El a criticat și decizia creșterii salariului minim luată în ultima zi a campaniei electorale.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!