• Home
  • Prima
  • Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților: Nu pot să fiu părtaș la acest proiect nebunesc

Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților: Nu pot să fiu părtaș la acest proiect nebunesc

orban parlament

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a depus, miercuri, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Am spus în campanie că mi dau demisia dacă pierd alegerile. În urmă cu cinci minute mi-am scris demisia şi am înaintat-o Biroului permanent şi Secretariatului general al Camerei Deputaţilor. Demisionez din mai multe motive : pentru faptul că am anunțat această demisie. Consider că pentru a putea gira funcții în statul român trebuie să ai legitimitate. Dacă azi nu mai sunt președintele PNL, nu mai pot exercita aceasta funcție.

Am promis românilor patru ani de stabilitate și pace politică, să asigurăm creșterea economică. Motivul real al demisiei mele este că nu mai pot să fiu părtaș la decizii luate cu forța de conducerea PNL, care nu au legătură cu cele luate în campanie.

Ce a făcut gruparea demolatoare? Au călcat în picioare democrația în interiorul PNL, au impus o conducere și au încălcat toate angajamentele luate în fața românilor. Nu pot să fiu complice la decizii care mă forțau pe mine să încalc democrația numai pentru interese meschine. Nu mai pot să exercit funcția de președinte, atâta timp cât gruparea demolatoare din jurul lui Cîțu calcă in picioare democratia. Nu pot să fiu părtaș la acest proiect nebunesc, care aruncă România în aer”, a declarat Orban.

AMPress

Parteneri