A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Orban: Trebuie să ne pregătim pentru guvernare cu smerenie

1 112

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le cere liberalilor să se pregătească de guvernare „cu smerenie” şi să acorde atenţie problemelor fiecărei categorii sociale.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Stimaţi colegi, trebuie să ne pregătim pentru guvernare şi suntem pregătiţi pentru guvernare. Trebuie, în schimb, să facem lucrul acesta cu trudă, cu modestie, cu smerenie faţă de concetăţenii noştri, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluţie posibilă, astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească, să nu cumva să cădem şi noi în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben Ordonanţe de urgenţă peste Ordonanţe de urgenţă, fără niciun fel de fundamentare, fără nici un fel de analiză, fără niciun fel de studiu de impact, care să provoace consecinţele dezastruoase, pe care le-au provocat marea majoritate a Ordonanţelor de urgenţă scoase de guvernarea care a trecut”, a spus Orban sâmbătă, la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud-Est desfăşurată la Constanţa, potrivit Agerpres.

De asemenea, el le-a cerut liberalilor să încerce să se apropie de oameni şi să le asculte problemele.

„Trebuie să folosim campania asta să ne apropiem şi mai mult de oameni, să fim şi mai aproape de români, să fim şi mai deschişi să le ascultăm problemele şi împreună cu ei să căutăm cele mai bune soluţii pe care să le punem în practică, pentru că vom fi cu siguranţă chemaţi de cetăţenii români să guvernăm România, dar până atunci avem de dus cea mai importantă campanie, campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României”, a mai spus Orban.

loading...
1 Comentariu
  1. zen spune

    Apologie ca de obicei, nimic concret, semnificativ, de perspectiva … „smerit a fost si pana acuma in fata maharilor lumii, ba chiar a fost cu capul lipit de pantofii lor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult