A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Pacienta operată de cancer, la care s-a adăugat incendierea accidentală, a decedat la Floreasca

0 31

A murit, duminică seara, pacienta incendiată accidental în timpul unei operații la Spitalul Floreasca.

Profesorul  Mircea Beuran a declarat, la Antena 3, că decesul a fost rezultatul unui cumul de circumstanţe, anume cancerul avansat, arsura suferită în sala de operație şi un stop cardiac.

„În intervalul 19.50-20.00, am primit acest semnal că pacienta a decedat. A decedat în Terapie Intensivă, din Secţia de Mari Arşi. [Femeia] era sub control medical multidisciplinar, dar probabil contextul biologic în care se găsea pacienta, o boală incurabilă, un efort chirurgical făcut la cerere şi evenimentul neplăcut şi nedorit de nimeni, la care s-a supraadăugat această arsură, biologic [pacienta] nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”, a explicat doctorul.

Șeful secției, Mircea Beuran, se afla în drum spre spital când a avut loc accidentul, iar acolo a preluat operația, dar mulțiplele suferințe ale pacientei n-au mai putut fi învinse, viața femeii curmându-se la Secția de Arși a aceluiași spital din București.

Aurelia Apostol, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More