• Home
  • Articole sponsorizate
  • Părinții tăi urmează să împlinească 25 de ani de la căsătorie? TOP 3 idei de cadouri care să le amintească de dragostea pe care și-o poartă!

Părinții tăi urmează să împlinească 25 de ani de la căsătorie? TOP 3 idei de cadouri care să le amintească de dragostea pe care și-o poartă!

PRINII1 scaled 1

Nunta de argint este un moment foarte important în viața oricărui cuplu căsătorit, deoarece presupune reînnoirea primelor jurăminte, consolidându-se astfel și mai mult iubirea dintre cele două persoane. Dacă părinții tăi au ajuns în acest stadiu și urmează să celebreze 25 de ani de la căsătorie, atunci trebuie să te asiguri că le oferi un cadou cât mai special, care să le amintească de dragostea pe care și-o poartă. 

Iată 3 idei de cadouri pentru nunta de argint a părinților tăi:

  • O excursie în destinația lor favorită

Chiar dacă părinții tăi au fost sau nu genul de oameni care au călătorit foate mult în tinerețe, cu siguranță vor aprecia o excursie în destinația lor favorită. Fie că au mai fost în acel loc sau pur și simplu și-au dorit întotdeauna să meargă, aceasta este ocazia perfectă de a petrece timp împreună și de a se cunoaște pentru a mia oară. Asigură-te că planifici totul până la ultimul detaliu, de la bilete de avion și hotel, până la restaurante și activități, pentru a îi lipsi de orice stres legat de organizare. Poți rezerva diverse activități romantice, precum un masaj de cuplu, o plimbare cu trăsura sau bilete la un cinema în aer liber. Le poți oferi cadoul sub forma biletelor de avion, puse într-o cutie împachetată frumos, alături de un aparat foto polaroid. Astfel, te asiguri că toate amintirile pe care și le vor face în vacanța, vor fi totodată imortalizate și păstrate pe vecie.

  • O pereche nouă de verighete

O altă idee perfectă de cadou pentru nunta de argint a părinților tăi este să îi surprinzi cu o pereche nouă de verighete. Poate că atunci când s-au căsătorit, nu au avut bani pentru cele mai frumoase inele sau poate că de-a lungul timpului le-au rămas mici, iar acesta este momentul oportun să le faci cadou perechea mult visată. Tot ce ai nevoie pentru ca această surpriză sa fie una reușită este să le afli măsurile actuale pentru inele. Dacă vrei ca verighetele să fie și mai speciale, poți opta pentru unele din aur, care vor rezista cu siguranță pînă la nunta de aur și pe care le poți inscripționa cu data nunții lor sau un citat care să le exprime iubirea. Pentru mai multe idei și modele de verighete, vezi aici bijuterii de aur 18k și alege de la Bb-shop.ro perechea care consideri că se potrivește cel mai bine părinților tăi. 

  • Recreează-le prima întâlnire

Cu siguranță ai auzit de nenumărate ori cum a început povestea de dragoste a părinților tăi. De la modul în care s-au cunoscut, ce purta fiecare la prima întâlnire, până la locația în care s-au văzut și ce a urmat după, aceste detalii sigur îți sunt cunoscute. Astfel, o ultimă idee de cadou este să încerci să le recreezi prima întâlnire. Poți începe prin a îți nota absolut toate detaliile pe care ți le amintești din poveștile lor, iar dacă nu ești sigur de ceva, îți poți întreba rudele sau prietenii lor de familie. În cazul în care restaurantul la care s-au văzut nu mai există, încearcă să găsești ceva similar, care să le trezească amintirile frumoase din ziua în care s-au îndrăgostit. De asemenea, ca surpriza să fie mai mare, le poți oferi doar ora la care trebuie să fie gata, împreună cu outift-uri similare cu cele pe care le-au purtat atunci. Poți opta pentru închirierea unei mașini de lux pentru a îi face să se simtă și mai speciali, lăsându-le șoferul la dispoziție pe tot parcursul serii. Îți garantăm că aceasta va fi un cadou apreciat fără doar și poate. 

În concluzie, există nenumărate moduri prin care iubirea poate fi celebrată, dar atunci când este vorba de iubirea părinților tăi, contează foarte mult ce cadou alegi să le oferi. Atâta timp cât acesta este dăruit din inimă și îi face să se simtă la fel ca acum 25 din ani, atunci cu siguranță eforturile tale nu vor fi în zadar.

Sursa foto: unsplash.com

Parteneri