Parteneriatul dintre Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill s-a încheiat. Iată motivele!

Paeteneriatul dintre jucătoarea de tenis Simona Halep şi antrenorul său Darren Cahill s-a încheiat. Darren Cahill a anunţat, vineri seara, pe Instagram că parteneriatul său cu jucătoarea noastră a luat sfârşit din cauza unor motive familiale.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp.

Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Inţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generoziteatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor. Este o femeie tânără pe care o respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut job-ul visurilor mele şi vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat”, a scris Cahill pe contul de Instagram.

La rândul său, Simona Halep a postat pe pagina de Facebook, un mesaj de mulţumire pentru antrenorul australian.

„Îți mulțumesc foarte mult, Darren, pentru toată munca depusă și pentru efortul incredibil din ultimii patru ani. Am fost norocoasă să fii antrenorul meu în această călătorie. Îți doresc atât ție, cât și familiei tale tot binele din lume și sunt sigură că ne vom revedea curând”, a scris Halep.

Mădălina Stoica, AMPress