AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Patru copii au căzut într-un lac îngheţat și au fost duși în stop cardiac la spital

FOTO: Profimedia Images

 

Patru copii în stop cardiac au fost spitalizaţi în stare critică după ce au căzut duminică într-un lac îngheţat din vestul Angliei, au anunţat serviciile britanice de salvare.
Copiii au fost scoși din apa îngheţată de salvatorii chemaţi la începutul după-amiezii la Solihull, un oraş la sud-est de Birmingham. Potrivit martorilor, ei se jucau pe gheaţa unui lac îngheţat şi au căzut în apă.

“Copiii au fost scoşi din apă, au fost început imediat protocoalele de resuscitare de către pompieri şi paramedici”, a declarat şeful pompierilor locali, Richard Stanton, într-o conferinţă de presă duminică seară. Copiii erau în stop cardiac, ei fiind duşi la două spitale din Birmingham, scrie Agerpres, citată de digi24.ro.

Nu au fost precizate sexul şi vârsta copiilor şi nici timpul cât au stat în apă înainte de a fi salvaţi.
Bilanţul ar putea fi și mai dramatic, deoarece poliţiştii au anunțat că, la sosirea la faţa locului, li s-a spus că “până la şase persoane” au căzut în apă.

Un poliţist detaşat la faţa locului a fost dus şi el la spital după ce a suferit o uşoară hipotermie, a precizat şeful pompierilor în conferinţa de presă.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!