• Home
  • Știri
  • Paul Stănescu indică ”buba” eșecului PSD: ”Gradul de ură care a fost indus, dar şi atras de”…

Paul Stănescu indică ”buba” eșecului PSD: ”Gradul de ură care a fost indus, dar şi atras de”…

paul stanescu si 1

Paul Stănescu, unul din disidenții reabilitați de Viorica Dăncilă a spus la Antena 3 că nu doar el, care a avut curaj să spună adevărul, ci și alții care nu au avut curaj să vorbească ȘTIU CAUZA căderii PSD la Europarlamentare:

” Demonizarea liderului cred că ne-a adus acest rezultat pentru că gradul de ură care a fost indus, dar şi atras de el, este cauza principală pentru care PSD a avut un eşec la aceste alegeri europarlamentare. Eu am discutat, înainte, cu colegii mei şi spuneau „domnule, faceţi ce faceţi să nu mai fie Liviu Dragnea” şi mulţi s-au ferit să spună acest lucru. Eu am avut curajul, de fiecare dată, să spun lucrurilor pe nume.

Din păcate Liviu Dragnea nu a înţeles lucrul acesta. Au fost şi colegi care nu au fost corecţi, în primul rând, cu el. L-au încurajat în anumite lucruri şi eu am fost foarte supărat şi pe ei. Acum mi-a trecut, asta e viaţa, nu am ce să fac. Suntem cu toţii, mergem împreună”…

Paul Stănescu, promovat președinte executiv interimar al PSD, a jucat pe muchie disidența, spre deosebire de Adrian Țuțuianu care a spus tot și a riscat tot.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri