• Home
  • Prima
  • Paul Stănescu: ”Nimeni nu a boicotat referendumul. Pur şi simplu, oamenii au refuzat sa vină la vot”. Reîncepe dizidența în PSD

Paul Stănescu: ”Nimeni nu a boicotat referendumul. Pur şi simplu, oamenii au refuzat sa vină la vot”. Reîncepe dizidența în PSD

paul stanescu 1

Paul Stănescu, senator PSD, unul dintre vârfurile Guvernului PSD-ALDE, s-a exprimat, luni, în legătură cu eșecul referendumului pe care-l consideră nu doar al partidului său.
” E un eşec pentru toată societatea românească, nu numai pentru PSD”, a declarat Stănescu la Palatul Parlamentului.
Întrebat dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care a susţinut acest referendum, trebuie să-şi asume acest eşec, Stănescu a spus, comform DCNews: „Nu pot să vă răspund la această întrebare”.

Întrebat dacă primarii sau altcineva a boicotat votul, vecepremierul a spus: „Nu. Pur şi simplu, oamenii au refuzat sa vină la vot”.
Paul Stănescu este unul dintre cei trei care și-au asumat riscul de a cere plecarea lui Dragnea din toate funcțiile de conducere – partid și Camera Deputaților. Din ceilalți 50 de semnatari ai scrisorii , la votul din CEx au rămas doar opt, Dragnea dovedind abilitatea de a-i întoarce pe cei mai mulți în favoarea sa. Eșecul lamentabil al referendumului, mai ales pentru Dragnea, a făcut – conform unor surse – să se redeschidă dizidența în partid, cu mult mai mari șanse.
C.Zamfir, AMPress

Parteneri