A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Paul Stănescu vrea ca PSD să aibă alegeri ca la Vatican

1 38
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

Așa cum la Vatican aflăm ca a fost ales un nou Papă atunci când apare fumul alb, așa ar urma să aflăm că PSD are un nou președinte.


APRECIAZA ARTICOLUL !

În fața social democraților reuniți într-o ședință la Iași, Paul Stănescu le-a explicat că cea mai bună formulă de alegere a unei noi conduceri la congresul din februarie ar fi formula conclavului de la Vatican.

„Am făcut o comparație – mulți au făcut și glume – cum Conclavul alege Papa, cam așa îmi doresc eu să fie aleasă echipa de conducere PSD la nivel național”, a spus Stănescu, potrivit digi24.ro.

loading...
1 Comentariu
  1. A.I. spune

    PSD-ul ar trebui sa dispara definitiv de pe scena politica romaneasca ! PSD-ul a dus tara la ruina economica, a tradat interesele nationale in favoarea intereselor personale ale unui grup infractional, care din nefericire inca exista si opereaza nestingherit din umbra fara a fi deranjat sau pedepsit ! Exista in mod sigur o complicitate tacita sin rindul partidelor aflate la putere, altfel nu se explica tacerea sau demogagia si indiferenta fata de excrocheria numita PSD ! Multa gargara, vorbarie goala , minciuna si indiferenta ! Iar idiotul asta care vorbeste de Vatican e chiar timpit! Gasca de smecheri si politicieni hoti si corupti, toti merita sa dispara fizic si din memoria istoriei !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More