Pesediștii se trezesc. Dragnea, amenințat în CEx că va zbura de la conducerea PSD

Ultimul CEx al PSD a fost cu scântei, culmea culmilor fiind că Liviu Dragnea a întâlnit opoziția celui care i-a fost până acum – cel puțin așa părea – vasal. Confruntarea dintre Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu a pornit în momentul în care Valentin Popa a fost propus ministru al Educaţiei, susţinut de Liviu Dragnea. Codrin Ştefănescu a susţinut-o pe Ecaterina Andronescu, ceea ce nu se face când altă propunere vine de la liderul suprem.
Valentin Popa ar fi ţinut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. Atunci ar fi intervenit Codrin Ştefănescu și a spus că PSD nu poate face o astfel de propunere. Liviu Dragnea, nervos, l-a întrerupt pe secretarul general adjunct al social-democraţilor. Iar între cei doi s-a iscat un schimb dur de replici conform DCNews, citat de Realitatea. net:
Dragnea: Nu îi faci un bine lui Cati cu vorbele astea.
Ștefănescu: De ce îți permiți să mă întrerupi?
Dragnea: Îmi permit pentru că pot.
Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot.
Dragnea: Te întrerup pentru că sunt încă președintele partidului.
Ștefănescu: Încă!
Într-o altă reuniune la vârf, cel care l-a contrat pe Dragnea a fost Adrian Țuțuianu, lider al PSD Dâmbovița, județ care a obținut o majoritate covârșitoare PSD în toate alegerile. Ca atare, Dragnea, care l-a dat afară pe Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării, după ce acesta obținuse viză pe toate liniile de la americani pentru vizita iminentă în SUA, ceea ce liderul social democraților n-a obținut, l-a trecut pe linie moartă. Disputa dintre cei doi nu s-a încheiat însă, iar dâmbovițeanul pare o nucă tare. Ce știe Codrin Ștefănescu încât dacă spune, Liviu Dragnea va zbura?  Ce știu alții care îngroasă rândurile nemulțumiților? Vom vedea curând, spun surse de vârf din partid. Ce știe despre Dragnea, noul propus la Finanțe, Teodorovici, încât liderul PSD a trecut peste toate criticile încasate de la acesta și l-a desemnat ministru, ceea ce nu-i e în fire?
D. Dumitru, AMPrss