AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Peste 12.000 de persoane s-au imunizat la Maratonul Vaccinării din Capitală, până duminică dimineața

Maratonul vaccinării din Capitală a intrat în cea de-a treia zi și ultima. Până duminică dimineață, peste 12.000 de persoane s-au vaccinat la centrele de la Sala Palatului și Biblioteca Națională, potrivit digi24.ro.

La maratonul vaccinării de la Sala Palatului și Biblioteca Națională au venit tineri și vârstnici, deopotrivă. Seniorii au preferat acest mod de a se imuniza, pentru că, spun ei, au avut dificultăți în a se înregistra pe platforma de vaccinare.

Ca și în ziua precedentă, la Biblioteca Națională, ritmul vaccinării a mers în paralel cu cel al muzicii clasice. Medicii spun că maratonul imunizării se dovedește un succes.
Prof. dr Viorel Jinga, rectorul Universității Medicină și Farmacie “Carol Davila”: “Nu ne-am propus să avem o țintă a numărului de persoane vaccinate în cele două centre”.

Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului: “Soluția ca să putem trimite copiii la școală în siguranță, să călătorim, să nu plătim teste PCR și să intrăm în carantină e vaccinarea, care e eficace și sigură”.

Maratonul vaccinării din București continuă până luni dimineață la ora 8.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!