A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Un bărbat de 32 de ani a făcut sex cu o fată de 11 ani după ce a cerut-o de nevastă părinţilor, care au acceptat

0 1.118

Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Argeş  a abuzat sexual  o fetiţă în vârstă de 11 ani. Individul o ceruse de nevastă părinţilor, iar aceştia îşi dăduseră acordul.  Întâmplarea halucinantă s-a petrecut în comuna argeşeană Sălătrucu. Bărbatul, care este din aceeaşi localitate cu familia copilei, s-a dus vineri seara în peţit, la locuinţa fetei. Părinţii copilei erau beţi când şi-au dat acordul ca bărbatul s-o ia pe fată de soţie.

Individul n-a stat pe gânduri, ci a dus fetiţa la el acasă şi a abuzat-o sexual. Când s-au trezit din beţie şi au văzut că fata nu mai este acasă, părinţii au sunat la 112 ca să reclame că le-a dispărut copilul. Oamenii legii au găsit-o pe fată în locuinţa bărbatului şi au dus-o la spital. Serviciul de Medicină Legală Argeş a confirmat că fata a avut un raport sexual, fiind sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Pe numele bărbatului acuzat de act sexual cu un minor a fost emisă o ordonanţă de reţinere.

Citeste mai mult: adev.ro/pzbd11

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More