A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Mesaj de adio al unui tată de 39 de ani: ”Vă rog, nu fiți proști!”

0 3.378

Un tată din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, infectat cu noul coronavirus, a filmat un mesaj de adio pentru familia lui, de la terapie intensivă, înainte de a fi conectat la un aparat de ventilație.

„Plămânii mei cedează! Mă vor conecta la un aparat de ventilație”

Bărbatul, Matt Dockray, în vârstă de 39 de ani, a fost adus aproape de moarte de infecția cu COVID-19.

„Pentru toți cei care cred că dacă se vor infecta cu coronavirus vor avea doar o tuse sau simptome ușoare și pentru toți cei care cred că s-au infectat deja, s-au recuperat și au scăpat, am doar atât de spus: Vă rog, nu fiți proști!

Acum sunt la terapie intensivă. La un moment dat, mi-au fost date șanse mici de supraviețuire. Plămânii mei cedează. Aștept să fiu anesteziat și conectat la un aparat de ventilație”, a transmis el.

Matt Dockray s-a simțit rău timp de mai multe zile, acasă, înainte ca soția lui să sune la numărul de urgență, iar el să fie dus la un spital.

Mai întâi, după ce s-a infectat cu COVID-19, Matt a început să tușească. Apoi, a început să aibă frisoane, febră și durere de cap. Starea lui s-a înrăutățit, în fiecare zi. Apoi au apărut problemele respiratorii.

Mai mult pe a1.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More