A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Politicienii iau mită și pentru Coronavirus: Sorina Pintea, fost ministru, săltată de procurori

2 373

Fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, actualmente Manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, (tocmai își pregărea candidatura pentru funcția de primar al municipiului) a fost prinsă  în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea o sumă de bani drept mită. Acțiunea s-a petrecut în biroul ei din Spital,  conform Agerpres. Fostul ministru e în drum spre București pentru audieri.

Banii au fost avansați pentru a facilita un contract de achiziții, profitând de sumele uriașe care se aruncă acum pe piață pentru combaterea coronavirusului și de degringolada pe care unii o alimentează cu scopuri meschine. Toate prețurile, inclusiv pentru măști, au crescut fabulos, iar speculanții – unii dintre ei vârfuri politice – n-au ratat șansa unor șpăgi grase.

Aurelia Apostol, AMPress

 

loading...
2 Comentarii
  1. Labeș Dumitru spune

    Mincinoși nenorociți! Ce dovezi aveți că doamna ar fi primit banii? Asta se numește flagrant? Citiți dicționarul torționarilor!

  2. Emilia spune

    Un nou caz Traian Remes?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More