Ponta: „Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Vâlcov, de aici a pornit supărarea lui Dragnea”

 

Viorica Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Darius Vâcov, consilierul premierului pe probleme economice, după toate problemele pe care acesta i le-a creat cu Ordonanța 114, a spus Victor Ponta, marți seara, la Realitatea TV.

„Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Vâlcov, de acolo a pornit toată supărarea. E consilierul ei până la urmă, dacă nici consilierii nu poți să-i schimbi. Nu a vrut să-l înlocuiască cu altcineva, a vrut doar să-l lase să se ocupe de viață. Ea a fost la Washington și și-a luat o groază de…, să nu folosesc termenul lui Teodorovici, pulane, pentru Ordonanța 114. Apoi a fost la Bruxelles, și-a luat bastoane și aici tot pentru Vâlcov. Pe Teodorovici nu pot să-l schimb, s-a gândit, dar ăsta e consilierul meu, nu șeful meu”, a explicat Victor Ponta la emisiunea realizată de Denise Rifai.

Distribuie prietenilor

„Ați văzut veninul din vocea lui Dragnea la adresa lui Dăncilă, sarcarsmul de țăran venit cu papornița, identic cu ce spunea înainte să scape de Grindeanu și de Tudose. A spus iar o să discutăm în CEX, păpușile alea vor decide. CEX-ul este peștera lui. Dragnea se supără de la bani, probabil Rovana Plumb nu i-a făcut ceva ce vroia el la fonduri europene, să pună un om care să-i dea niște bani. Dăncilă a început să aibă păreri”, a mai spus Ponta, potrivit realitatea.net.