Ponta, despre cum și-a tras Dragnea un glonț în propriul picior, ”dar și în picioarele PSD”

Fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta, care de câteva zile este secretar general al Guvernului, continuă să ia parte, prin declarații de presă sau postări pe Facebook, la războiul PSD contra PSD. Iată ultima postare a lui Victor Ponta, despre cum a ratat ”gloțul de argint” Liviu Dragnea și și-a tras în propriul picior, schilodindu-și și partidul:
„Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moțiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca și ‘glonț de argint’! Azi și-a tras ‘glonțul de argint’ fix în propriul picior! Și în picioarele PSD! Dincolo de asta — chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu știu că Grindeanu este în stare de orice doar sa salveze Guvernarea PSD și unitatea PSD — dacă există și din cealaltă parte rațiune, responsabilitate și dorința de dialog! Mai sunt 20 de ore ….”, a scris Victor Ponta. Din cealaltă parte, a venit o postare prin care i se amintește lui Ponta că ”el și-a rupt mai întâi piciorul, așa că să nu vorbim de picioare rupte”.

Miercuri, la orele 11,00, are loc dezbaterea moțiunii de cenzură care nu conține critici la adresa Guvernului, ci doar se cere plecarea lui Grindeanu. UDMR s-a alăturat opoziției și nu va participa la vot, ceea ce face ca bătălia să fie strict în interiorul coaliției PSD-ALDE.
Cristina Matei, AMPress