Ponta, despre o colaborare cu PSD: Dacă „PSD-iştii buni” rămaşi în partid pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze formaţiunea

1 90

 

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus, vineri, la Iaşi că partidul său va putea colabora cu PSD doar dacă se renunţă la „teleormanizarea” partidului, iar Dragnea şi Dăncilă sunt schimbaţi din funcţii.

„Eu spun un lucru pe care l-au înţeles, sper, toţi PSD-iştii buni care au rămas în PSD. Dacă ei pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcţie social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Şefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judeţe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar aceşti oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu şi asta îndepărtează electoratul şi creează o mare dezamăgire”, a spus Ponta, potrivit News.ro

Liderul Pro România a afirmat că gradul de ură al românilor faţă de Dragnea este mai mare decât cel faţă de Traian Băsescu, când acesta din urmă era preşedinte, susţinând că peste tot unde merge este întrebat de oameni „Când scăpăm de Dragnea?”

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...
  1. Mihai Trifa spune

    Ponta tradatorule tu vorbesti de psdistii buni,hai dute invartindute

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.