Ponta: Eu susțin Guvernul, PSD, nu-l susțin pe Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, că susține Guvernul și PSD, dar nu-l susține pe președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Nu, nu am mai vorbit (cu Liviu Dragnea — n.r.) și nu cred că mai vorbim. A zis domnul Dragnea că nu mai vorbim și eu nu înțeleg de ce continuă atacul ăsta contra mea domnul Dragnea, de ce este așa supărat. De fapt, noi ne-am înțeles și anume: eu susțin Guvernul, susțin PSD, nu-l susțin pe domnul Dragnea. Asta e viața”, a spus Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a mai vorbit cu președintele PSD.

El a menționat că nu este de acord cu „anumite lucruri” ale lui Liviu Dragnea, adăugând că acesta are un „stil de conducere monarhică”.

Distribuie prietenilor

„Deci, eu susțin Guvernul și, repet, chestia asta era pe vremea lui Ceaușescu: dacă îl criticai pe Ceaușescu, criticai România sau partidul. Nu sunt de acord cu anumite lucruri ale domnului Dragnea, dar sunt de acord cu Guvernul și cu PSD. (…) Nu regret (că Liviu Dragnea este președintele PSD — n.r.), doar că nu sunt de acord cu stilul dânsului de conducere monarhică. Atât”, a afirmat Ponta, potrivit Agerpres.