Posibilul motiv care ar fi împins-o pe Anda Maleon la sinucidere

O nouă ipoteză a apărut în cazul dublei sinucideri de la Iași. După ce au eliminat varianta crimei pasionale şi au ajuns la concluzia că Anda şi Bogdan Maleon s-au sinucis, anchetatorii au mers mai departe cu investigaţiile şi suspectează că femeia suferea extrem de mult din cauza faptului că nu avea copii, acest lucru fiind se pare motivul pentru care ea a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.
Dezvăluirilor făcute de apropiați în cazul Maleon au trasat câteva ipoteze care par veridice pentru autorități. Conform informațiilor obținute pe surse de reporteris.ro, durerea interioară pe care cei doi o aveau și care ar fi putut duce la gestul extrem ar fi ținut de faptul că aceștia nu puteau avea copii.
Soția directorului BCU (Biblioteca Centrală Universitară) suferea cumplit în ultimele luni din cauza faptului că nu reuşea să rămână însărcinată.
„În 2016 își făcuse analizele și reieșea clar că nu putea rămâne însărcinată. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales în ultimele luni, din vară, chiar dacă nu prea a lăsat acest lucru să se vadă”, a mărturisit confidenta Andei Maleon pentru sursa citată.

Sursa – click.ro